The Crown – tot ce se știe deja despre sezonul cu numărul 5

Un casting nou, evenimente noi, drame noi…serialul regal de pe Netflix inca mai are succes si un viitor promitator in fata.

Stralucitorul sezon cu numarul 4 de la The Crown care este online de ceva vreme, va avea, se pare o urmare. Sezonul cu numarul 5 este comandat deja de catre streamer. Dar oare ce ne rezerva urmatoarele aventuri ale familiei Windsor?

Un nou casting pentru sezonul cu numarul 5. Dupa 2 sezoane cu Claire Foy si doua sezoane cu Olivia Colman, actrita Imelda Staunton este cea care o va intepreta pe regina Elisabeth II intr-o versiune mai in varsta, in jur de 60 de ani.

Cea care a fost Dolores Ombrage in saga Harry Potter va da replica unui alt print Phillip. Jonathan Pryce din Game of Thrones va juca si el in serial dupa Matt Smith si Tobias Menzies.

Printesa Margaret va fi interpretata de catre Lesley Manville, care a fost aleasa sa o urmeze pe Helena Bonham Carter. Charles si Diana in anii lor de divort vor fi interpretati de catre Elizabeth Debicki si Dominic West.

Filmarile pentru sezonul cu numarul 5 vor incepe in iunie 2021. Si cu siguranta ca nu va aparea pe ecrane pana in 2022.

Ce evenimente vor marca sezonul cu numarul 5? In mod evident, ne gandIm la luna august 1997, cand la un an dupa divort, printesa Diana moare intr-un accident de masina cu iubitul sau de atunci, Dodi Fayed. Elizabth II are si ea cateva momente personale de trait in anii 1990 mai ales aniversarea casatoriei sale cu printul Phillip. Dar si Jubileul din 2002, un eveniment exceptional care celebreaza Coroana pentru cei 60 de ani de domnie. Poate ca se va deschide si capitolul William si Kate care s-au intersectat pe cand erau copii si care s-au intalnit in 2001 pentru prima data.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?