Serialul Dark – ce trebuie să știi despre el

Serialul Dark este un serial german fascinant. Chiar daca nu este foarte usor de urmarit, scenariul sau, serialul este unul foarte interesant si captivant.. Suspans, mistere, muzica de inalta calitate… acest serial are o multime de asi in maneca.

Dark este deci un serial propus de Netflix care are cea mai complexa intriga in jurul unor bucle temporale si alte lucruri intrigante sau intortocheate.

Intriga sa este extrem de captivanta, chiar daca pare destul de greu de urmarit la inceput. Sunt o multime de personaje si de elemente de asimilat. Dar ne lasam foarte repede dusi de val, intr-o calatorie temporala trepidanta, incercand in acelasi timp sa facem unele teorii cu privire la personaje, la ceea ce se va intampla si asa mai departe.

Serialul are o multime de twisturi neprevazute. In Dark niciodata lucrurile nu se intampla precum am fi crezut. Este una din marile forte ale serialului. La fiecare episod vei striga de surpriza- Aaaah! Asa deci! Si un lucru e sigur. Este mult mai interesant si mai captivant decat in serialele in care stii din primul episod care va fi sfarsitul.

Atunci cand te uiti la Dark trebuie sa fii atent chiar si la cele mai mici detalii, la tot ceea ce spun personajele pentru a putea observa toate subtilitatile si tot ceea este pe cale sa se intample. Si daca iti place sa iti storci creierii pentru a putea intelege ce se intampla, acest serial este pentru tine.

Muzica de generic este una incredibila. Si te scufunda direct in ambianta obscura si imbatatoare a serialului. Un adevarat regal pentru urechi.

Actorii joaca foarte bine. Actorii sunt foarte credibili si fac ca personajele pe care le intepreteaza sa fie foarte emotionante si atragatoare.

Cand intelegem misterele suntem cei mai bucurosi. Si cand in sfarsit totul incepe sa capete sens si cand iti dai seama ca o multime de mici detalii au fost puse ici si colo pentru a-ti da seama de totul, este o adevarata revleatie.

Lasă un răspuns