Private Lives și Do Do Sol Sol La La Sol, două seriale coreene de descoperit pe Netflix

Luna aceasta este marcata de aparitia online a unor filme coreene pe Netflix. Si cu aparitia mai ales a serialelor Private Lives si Do Do Sol Sol La La Sol. Doua productii de genuri diferite.

Mai intai, Private Lives este un thriller coreean din 16 episoade care ne propune sa intram intr-o lume in care confidentialitatea datelor nu mai exista. Escrocii descopera ca un sinistru program de supraveghere guvernamental exista la fel si o corporatie lacoma.

Mai precis, povestea ii urmareste pe Cha Joon Eun, o tanara de 29 de ani, care a crescut invatand tehnici de escrocherie de la parintii sai pentru a supravietui. Devenita experta in materie, in ciuda aerelor sale de femeie dulce si blanda, dar si inocenta, va descoperi din intamplare ca o mare firma a dezvoltat un program de supraveghere guvernamental care va impiedica orice confidentialitate a datelor. Se va asocia astfel cu alti trei escroci notorii pentru a dejuca planurile acestora.

Un film al lui Yoo Sung-Yeol, Privates Lives ne ajuta sa ii descoperim pe Seohyn, Ko Kyung-pyo, Kim Hyo Jin, Kim Young, Tae Won-Seock, Kim Seo-Won, Yoon Sa-Bong si Hwang Dae-Ki.

Do Do Sol Sol La La Sol ne duce intr-o ambianta cu totul diferita. Este vorba despre o comedie romantica de 16 episoade. Gu La La este un pianist care ajunge la sapa de lemn dupa ce familia da faliment dintr-o data. Descopera astfel La La Land o academie de pian, aflata intr-un satuc. Acolo il va intalni pe durul si pe misteriosul Seon Wu de care se indragosteste. Doar ca acesta, se pare ca ascunde o multime de secrete.

Acest serial renuneste actorii Go A-ra, Lee Jae-wook, Kim Ju-hun, Ye Ji-won, Lee Soon-jae, Shin Eun-soo si Seo Yi-sook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?