Nu apela imediat la medicamente

Încă de mici am fost îndopați cu medicamente. Când ne-am născut ne-au făcut un vaccin, așa preventiv, să fie acolo pentru zile negre. Când am mai crescut puțin au început să ne îndoape cu medicamente. Dacă ieșeam 2 minute afară din casă și ne întorceam tușind direct intrau pastilele pe gâtul nostru cum intră banii în conturile politicienilor.

Am trecut la grădiniță & școală și iar ne-au vaccinat chiar dacă noi eram perfect sănătoși. Am terminat gimnaziul, iar ne-au băgat în corp o substanță care pe mulți i-a băgat în spital și pe alții chiar i-a omorat. Dar cui i-a păsat?

După ce-am reușit să scap din tot ”cercul vicios” am început să trăiesc după propriile mele înțelegeri dar, înainte de toate, m-am informat. Am renunțat la medicamente sau, ca expresia să nu sune atât de dur, am renunțat să mai iau medicamente încă de la primul simptom al unei răceli.

Când răceam beam mult ceai de lămâie, mâncam fructe și legume la ordinea zilei, dormeam mult, mă hidratam și răceala pleca la fel de repede cum a venit. După ce m-am acomodat cu ideea, răceala nici măcar nu se mai apropia de mine fiindcă ajunsesem să am o imunitate destul de crescută.

Eu sunt un om care asimilează imediat vitaminele, mineralele și tot ce-i mai trebuie unui organism pentru a funcționa în parametrii optimi – asta bineînțeles dacă mă hrănesc cum trebuie – așa că după o perioadă devenisem imun la orice formă de răceală, gripă sau alte astfel de boli ușoare.

În încheiere sfatul meu este să nu vă mai îndopați cu atâtea medicamente chimicale încă de la primul strănut. Au rolul lor însă în cazuri mai grave unde într-adevăr nu mai te poți trata bând ceai de lămâie și mâncând mere dar ideea e să nu vă mai îndopați cu medicamente încă de la prima răceală.

Lasă un răspuns