Motive pentru care să te muți de la oraș, la țară

De când am făcut acum 2 ani alegerea să părăsesc gălăgia și aglomerația orașului și să mă mut la țară cred că am fost întrebat de 100 de ori de ce am făcut treaba asta, de ce am plecat din mijlocul civilizației și m-am dus să stau într-un loc mai liniștit și tot felul de poezii plictisitoare.

Pentru că a devenit la un moment dat enervant să tot spun același lucru de o grămădă de ori m-am gândit să scriu articolul ăsta cu câteva dintre motivele pentru care am ales să mă mut de la oraș la țară iar data viitoare când voi fi întrebat să scap doar trimițând linkul spre articolul ăsta.

Ba mai mult, dacă sunteți și voi în aceeași situație ca și mine, adică v-ați mutat la țară și sunteți întrebați de ce ați făcut asta iar motivele pe care le-am precizat eu mai jos se potrivesc cu ale voastre atunci puteți să nu vă mai chinuiți să le explicați ci doar să le dați articolul meu să-l citească. :))

Aer curat – Eu personal deja mă săturasem până peste cap de toată poluarea din orașul ăla aglomerat. Cum ieșeam din scara blocului, cum mă invadau 300 de mirosuri de benzină, motorină, GPL, fum de la țevile de eșapament și alte mirosui îmbietoare.

Liniște – La fel ca și în cazul de mai sus, nu mai voiam deloc să aud vecini idioți care se ceartă, netrebnici care dau cu pumnii în pereți atunci când nu dă gol echipa lor favorită și nebuni care-și bat nevestele după 2 beri băute. La țară și dacă se ceartă careva pot să fiu sigur că nu ajunge zgomotul până la mine ținând cont că usnt destul de depărtate casele unele de altele.

Economisire – De ce economisire? Pentru că mi-am plantat singur în grădină tot felul de chestii și vara am o grămadă de legume și fructe proaspete iar iarna multe conserve cu care să mă hrănesc.

Lasă un răspuns