Game of Thrones – cateva teorii cu privire la sezonul 8

Teoriile cu privire la sezonul cu numarul 8 sunt numeroase. Game of Thrones nu a fost niciodata mai aproape de sfarsit ca acum. In timp ce Regele Noptii a reusit sa distruga Zidul cu ajutorul dragonului sau de gheata, Samwell Tarly si Brandon Stark asteapta cu nerabdare reintoarcerea lui Jon Snow pentru a afla adevarul cu privire la originile sale.

  1. Theon Greyjoy va muri incercand sa isi salveze sora.  Numerosi sunt fanii serialului care se intreaba de ce Theon Greyjoy este inca viu si de ce dispune de atat timp pe micul ecran (mai ales ca timpul este un lux in cadrul acestui serial). Tanar barbat arogant si sigur pe el la inceputul serialului, Ramsay Bolton a fost ocupat cu distrugerea stimei de sine, privandu-l de organele genitale si coborandu-l mai jos de pamant ca fiinta umana. Insa Theon nu a reusit niciodata sa isi recapete stima de sine cel putin nici spre sfarsitul sezonului sapte, nici macar atunci cand s-a reintors pe insulele de Fier in compania surorii sale, nici in timpul bataliei cu unchiul sau Euron Greyjoy in timpul bataliei navale de la inceputul sezonului cu numarul 7. Dandu-si seama de faptul ca este atat un Greyjoy cat si un Stark, se va angaja intr-o misiune de salvare pentru a o scoate pe sora sa Yara din ghearele unchiului sau. O misiune care probabil il va costa viata dar care ii va permite lui Theon sa isi regaseasca onoarea pierduta.
  2. Cersei isi va pierde bebelusul (si viata). Cersei este insarcinata. L-a informat in acest sens si pe Jaime. Si Tiryon a reusit sa ghiceasca acest lucru atunci cand a remarcat refuzul sau de a bea vin si mania acesteia de a-si pune mana pe burta in timpul convesatiilor. In carti se vorbeste despre moartea lui Cersei. Nu putem decat sa concluzionam ca Cersei nu va apuca sa isi aduca bebelusul pe lume si, tinand cont de faptul ca la sfarsitul sezonului 7 se desparte de Jaime, acesta din urma ar putea sa isi puna capat zilelor.
  3. Daenerys Targaryen va ramane insarcinata cu Jon Snow. Numerosele aluzii cum ca Daenerys nu poate avea alti copii decat dragoni de-a lungul sezonului cu numarul 7, aluzii la care se adauga profetia facuta de catre vrajitoarea Mirri Maz Duur care anunta faptul ca doar moartea poate plati viata in sezonul 1 si ca nu va mai putea ramane niciodata insarcinata, ne lasa sa credem ca aceasta uniune cu nepotul sau are mari sanse sa se sfarseasca cu o sarcina.

Stim ca familia Targaryen are o conexiune speciala cu dragonii datorita sangelui care curg in venele lor. Si ca au favorizat intotdeauna relatiile dintre membrii familiei. Jon Snow, fiind un Targaryen si Viserion fiind ucis, toate conditiile pare reunite ca Daenerys sa ramana insarcinata din nou. Un copil care va deveni mostenitorul Tronului, dupa tatal sau. Si, cine va domni asupra unei lumi libere in sfarsit de amenintare, daca nu fiul lui Targaryen…

Leave a Reply