Câteva leacuri băbești pe care trebuie să le cunoști

După ce m-am confruntat de-a lungul vieţii cu nenumărate probleme medicale, unele mai grave iar altele minore, pe care am reuşit să le tratez cu diverse leacuri băbeşti învăţate de la bunici şi alţi oameni care trăiesc la ţară şi le-am testat pe pielea mea, la propriu, dar şi pe a altora de foarte multe ori am reuşit să creez o listă cu câteva astfel de leacuri pe care oricine trebuie să le cunoască fiindcă ele vă pot scuti de o vizită aproape inutilă la doctor sau spital, o grămadă de bani cheltuiţi aiurea şi un număr mare de pastile pe care ar fi trebuit să vi le administraţi. Aşadar,

Scapă de durerile de spate şi de răceala de la rinichi
În cazul în care te-ai lovit accidental la spate în timp ce faceai diverse acţiuni şi nu este vorba de o fractură a oaselor sau ai răcit din întâmplare la rinichi atunci trebuie să ştii că un pumn de sare încinsă, înfăşurată într-o cârpă şi ţinută câteva minute, în funcţie de cât rezişti, în locul unde este durerea te va scăpa într-un timp foarte scurt de problemele care te-ar fi costat mulţi bani la un doctor.

Pe lângă sarea încinsă, alt remediu miraculos pentru aceeaşi durere este şi apa fierbinte cu sare în care dacă îţi ţi picioarele câteva minute îţi va lua răceala de la rinichi cu mâna…sau cu sarea.

Ai nasul înfundat şi nu vrei să apelezi la picăturile nazale?
În cazul în care ai răcit şi nu poţi respira din cauza nasului înfundat atunci află că cel mai practic remediu este să încingeţi puţin mălai iar apoi să respiraţi puţin aerul cald emanat de acesta. În cazul în care nu aveţi mălai la dispoziţie, puteţi pune o picătură de zeamă de lămâie în nara care vă supără.Va ustrua puţin însă merită.

Acestea sunt câteva din cele mai folosite tratamente din popor, numite şi leacuri băbeşti care te vor ajuta într-un timp scurt şi fără costuri să scapi de diverse afecţiuni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?