Au apărut informații noi despre viitorul film Minecraft

Minecraft va avea parte de un film, si au anuntat deja si o posibila data de lansare a acestui live-action care va fi inspirat din celebrul joc video. De multi ani producatorii jocului incerca sa aduca pe marile ecrane un film inspirat din lumea Minecraft, compania Mojang anuntand ca pelicula va fi lansata pe data de 4 martie 2022. In acest film vom vedea o poveste ce va avea o multime de legaturi cu Minecraft, aceasta poveste fiind una gandita atat pentru fanii jocului, cat si pentru cei care nu sunt obisnuiti cu acest joc.

In noul film Minecraft vom vedea o poveste a unei adolescente, alaturi de un grup de aventurieri neobisnuiti. In sinopsis vedem si ca maleficul Ender Dragon isi pune in aplicare planul distructiv. Lumea Overlord trebuie salvata de acest dragon, iar acest lucru va implica multe sacrificii dar si o aventura incitanta prin care personajele vor trebui sa treaca. De regia acestui film se va ocupa Peter Sollet. Filmul va fi distribuit de catre cei de la Warner Bros.

Inainte de Sollet, alti doi regizori s-au aventurat la carma acestui film, dar din ce s-a stabilit, Peter Sollet va fi cel care va regiza filmul. In noiembrie 2016, Steve Carell a anuntat ca va juca in aceasta pelicula, dar a fost nevoit sa abandoneze productia din cauza programului sau solicitant de munca, program care se suprapunea cu orarul sau de lucru. Cei de la Mojang au anuntat ca doresc sa faca acest film exact asa cum au facut si jocul. Ei au mai adugat si ca s-au inspirat de la o multime de lucruri din joc. Comunitatea Minecraft i-a ajutat foarte mult in crearea acestui film, dandu-le producatorilor o multime de surse de inspiratie.

In momentul de fata, jocul Minecraft are peste 100 de milioane de utilizatori inregistrati, acest joc fiind unul dintre cele mai vandute jocuri de pe iOS, Android, dar si de pe Xbox. El a generat o multime de adaptari, dar si numeroase produse de licenta, atat carti, cat si figurine, dar si numeroase jocuri spin-off. Cei de la Microsoft au cumparat in anul 2014 compania Minecraft. Pentru anul 2019 s-a anuntat un dungeon-crawler in stilul Diablo, numit Minecraft Dungeons. Cam acestea sunt lucrurile care se stiu despre viitorul film produs de catre cei de la Minecraft. Pe masura ce ne vom mai apropia de data lansarii, vor aparea si noi informatii cu privire la acest film.

Tags:

Leave a Reply