Apare o adaptare pentru Knights of the Old Republic

Fanii se asteptau de ceva timp ca cei de la Lucasfilm sa ia in considerare adaptarea povestii din Knights of the Old Republic si se pare ca acest lucru se va intampla. Celebrul joc al celor de la Star Wars va fi astfel adaptat. Imediat cu lansarea Star Wars The Rise of the Skywalker, saga Skywalker se va incheia, de aceea Lucasfilms este in cautarea unor noi idei de filme pe care le va realiza pe viitor. Din ce se stie pana acum, cei care se ocupa de Star Wars au in vedere adaptarea unui film dupa jocul video Star Wars Knights of the Old Republioc.

Cei de la Lucasfilm analizeaza posibilitatea de a crea un astfel de film si din ce se cunoaste, se pare ca acest film incepe sa se contureze din ce in ce mai bine. El este unul dintre filmele aflate mereu in discutie de catre producatori. Cu toate acestea, nu s-au parcurs pasi in directia pe care o vor lua producatorii, de aceea el ramane inca la stadiul de idee. Producatorii nu stiu exact cum se vor aseza lucrurile, astfel incat acest film sa fie realizat. Cu toate acestea, ei sunt increzatori ca un astfel de film poate fi realizat.

Producatorii nici nu stiu cum vor evolua lucrurile in continuare. Filmele Star Wars au un ritm al lansarilor destul de bine gandit, de aceea producatorii nu doresc sa afecteze acest ritm. Ei au incercat cu Solo sa vada daca este posibila realizarea a doua filme pe an si daca se merita sa mearga in aceasta directie. Producatorii se gandesc la adaptarea unui numar mai mare de povesti Star Wars, de aceea ei nu exclud nici o posibilitate pe viitor, de aceea fanii trebuie sa fie pregatiti sa vadda un numar din ce in ce mai mare de filme Star Wars.

Conform celor care se ocupa de Star Wars, aceasta franciza va lua o pauza dupa The Rise of the Skywalker, iar in urmatoarea perioada se va pune la punct strategia pe urmatorii zece ani. Au fost cooptati in echipa care se va ocupa de viitorul filmelor Star was Rian Johnson, dar si creatorii serialului Game of Thrones. Se pare ca acestia vor regiza o serie Star Wars a carei actiune se petrece cu mult inaintea intamplarilor pe care le-am vazut in saga Skywalker. Filmul The Rise of Skywalker se va lansa in decembrie anul acesta.

Leave a Reply